Behandlinger til din krop

Behandlinger til din krop

Her hos mig har du mulighed for at få en effektiv behandling bestående af dybdemassage og Gua Sha/Cupping.
Behandlingen går dybt i både væv, sind og muskulatur og hjælper med at frigive det der er stoppet.

 

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk dybdemassage er en massageform der tilpasses den enkelte klient og eventuelle problemer, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur, hvorved muskler og led smidiggøres, giver en bedre blodcirkulation, nerve- og lymfesystemet stimuleres. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet hvor eventuelle skader og smerter kan afhjælpes.

Fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige teknikker, massagen afspænder og giver ro, udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader,og ikke mindst giver det klienten en øget kropsbevidsthed / forståelse for hvorfor problemet er opstået.

Koblingen mellem fysisk og psykisk kropsbevidsthed, optager mig meget, da jeg ofte ser en sammenhæng i hvordan vi generere muskelspændinger i forhold til arbejdsliv/privatliv, hvordan livet leves såvel inde- som udefra kommende forhindringer/problemstillinger i hverdagen.

Jeg tilbyder derfor også kombi behandling, som er en massage og samtale samtidig, eller efterfølgende hinanden, da det ofte giver stof til eftertanke og derved opløser eller lindre smerter på ganske kort tid.

Gua Sha/Cupping

Gua Sha er en behandling der har været brugt gennem århundrede, og stammer oprindelig fra Asien. Gua betyder – at gnide – hvor der gnides med let tryk, Sha – røde pletter – som opstår hvor der er stagnationer af blod og lympevæske, derved fremmes blodcirkulationen og den vitale energi (Chi) i kroppen.

Metoden her kan have stor og effektiv virkning, allerede ved første behandling, hvor mange oplever at smerten forsvinder, på huden kan der opstå rød- lillablå plamager (Sha– toksisk væske), som normal forsvinder helt efter 2-6 dage. Jo mørkere farve, desto længere har problemet stået på, metoden kræver oftes kun 2-3 behandlinger.

Jeg bruger ofte Gua Sha/cupping i mine kropsbehandlinger, som tilpasses efter den enkeltes behov. Jeg tilbyder ikke denne behandling som enkeltstående behandling.

Bestil en tid her

Yderligere om Gua Sha/Cupping

Yderligere om Gua Sha/Cupping

Gua Sha massage/terapi kan være meget effektiv for:

 • Hæmninger i bevægesystemet i ben, arme eller ryg

 • Sportsskader, Hold i nakken

 • Smerter i ryg eller lænd

 • Træthed, Snue og forkølelse

 • Smerter ved ensformigt arbejde såsom tennis albue

 • Kroniske nakkesmerter ved f.eks. computer eller bilkørsel

 • og meget andet…

Cupping massage/terapi anvendes til blandt andet følgende:

 • Muskel og ledsmerter

 • Forbedre blodcirkulationen

 • Balance i kroppen

 • Ødemer

 • Hovedpine, nakkespændinger

 • Smerter i skulder, arme og ben

 • Tennisalbue, frossen skulder

 • Appelsinhud osv.

Vakuumterapi

Vakuumterapi

Cupping behandling- /sugekopper også kaldet vakumterapi …..(alle husker måske de runde blå mærker på svømmeren Michael Phelps ved OL) Formålet er at skabe et undertryk i glasset, og placere det over det område som ønskes behandlet. Ved at behandle på denne måde øges ilttilførslen og gennem dannelse af nye blodlegemer, udskilles stagnerede affaldsstoffer. Effekten vil ikke kun mærkes på hudens overflade, men nå dybt ned i det underliggende væv, da cirkulationen i kredsløbet bliver forbedret.

Den afhjælper på samme måde som akupunktur behandling. Formålet med sugekoppen er at øge strømningen af Chi (livets energi) forbedre blodcirkulationen og lymfesystemet, regulere Yin og Yang balancen.

Denne form for massage (cuppen kan også bevæges hen over kroppen) er specielt velegnet til svære muskelproblemer og stift bindevæv, men kan også anvendes som ren velvære, da cupping massagen også styrker immunforsvaret.

Ved både cupping og Gua Sha behandlinger vil der være tydelige røde pletter/områder som forsvinder af sig selv i løbet af et par dage. 

Følg med her

© Bodil Thing 2022. All rights reserved www.bodilthing.dk.