Psykoterapi

Psykoterapi

Hvad er det du ikke ser?

Psykoterapi tager udgangspunkt i hvad det er der fylder i dit liv lige nu. En samtale med en psykoterapeut omkring det du ikke ser, hører eller ikke er i stand til, når svære situationer opstår. En læring om at lytte indad. Stole på det du føler, så du kan stå stærkt i dig selv.

Jeg vil hjælpe dig med at se: hvad, hvor, hvorfor, hvilke bevæggrunde oplevelser og livsomstændigheder, der har præget dig i dit liv. Give dig mulighed for at tage ansvar for og bestemme over eget liv.

Overbevisninger der har formet sig inde i dig selv, som nu begrænser dig og gør dig ked af det. Gør dig vred, irriteret, afmægtig, ensom, skamfuld, overengageret, perfektionistisk, kontrolleret, for stor pleaser og meget meget andet.

Tårer, når din mund ikke kan udtrykke ord …

I psykoterapi er der intet der er for småt/stort, mærkeligt, skørt, flovt eller skamfuldt. Sammen kan vi sætte ord på. Prøve at udrede oplevelser, der falder svære at forklare eller finde mening i. Sammen kigger vi på det som synes umulig, finde en vej igennem tankemylder, tomhedsfornemmelser. Det at føle sig udenfor, mærkelig, for besværlig og så videre.

Psykoterapi frisætter krop, sind og sjæl, når vi sætter ord på det som er svært.

Terapi her hos mig

Terapi her hos mig

Rammerne for psykoterapi her hos mig i Free Mind foregår på landet 900m udenfor Thyregod´s byskilt, i dejlig rolig natur med skøn udsigt og tæt på Hastrup Plantage.

Psykoterapien foregår i lokaler indrettet i varme farver, hvor farven rød (rodchakraets farve) blandt andet betegner vores fundament/rodfæste her i livet. Alt i lokalet betyder for mig noget specielt, alt har en mening bag og repræsentere noget i terapien/samtalen.

Personlig trives jeg bedst hvor der er luft omkring mig og højt til loftet, derfor vil det når vejret tillader, være muligt hvis du måtte ønske at terapien foregår udenfor i haven, terrassen eller walk and talk i skoven som er tæt på.

Om det er Vejle, Billund, Give, Tørring, Brande, Herning eller et helt andet sted du kommer fra, er der lette tilkørselforhold og altid en parkeringsplads at få.

Min egen historie

Min egen historie

Gennem min personlige historie, kender jeg alt for godt til at føle sig alene. Være meget sensitiv, udenfor, ikke at høre til nogen steder. Ved at lære gennem terapien, så jeg pludselig hvad jeg selv var fanget i. Lærte at se på mig selv med kærlige øjne, det har givet livet en ubeskrivelig glæde tilbage i hverdagen idag. Jeg har jeg fået (og stadig får) nye indsigter og erkendelser som jeg STOR trives med i dag. Ligegyldig hvor gamle vi er, er det aldrig for sent at starte på udvikling og egen trivsel.

Jeg har mærket livet på godt og ondt på min egen rejse gennem livet. Haft erfaringer med mobning, undertrykkelse, spiseforstyrrelse, selvmordstanker, barnløshed, skilsmisse og det at miste. Oplevet hvordan kroppens smerter og sindet kan drive én rundt i manegen, og forkrøble kroppen fysisk.

I mit professionelle liv, gavner min livserfaringer mig i den grad min egen tilgang til andre. Min måde at arbejde på, for at hjælpe andre i lignende situationer. Jeg har en ukuelig styrke og et mod til at være det menneske jeg er idag. Uden bitterhed, men med masser af kærlig medfølelse og forståelse for mig selv, og dermed andres handlinger.

Ingen har lovet livet er ligetil og nemt, vi har pligt overfor os selv i eget liv at få det bedste ud af det. ALDRIG give op, for det er muligt at forandre sit personlige liv til større frihed og glæde, hvis vi rækker ud og beder om hjælp. Det har jeg gjort, så jeg er sikker på du også kan. Alt det kræver er at du er villig til at arbejde med dig selv.

Gennem hele mit liv har min livsnerve været lyset, solen og varmen i alt og alle jeg omgiver mig med. Jeg er meget umiddelbar og ligefrem med et stort hjerte for mine medmennesker. Jeg elsker og næres af naturen i alle dens afskygninger, min kære mand, min hund og kat som er det vigtigste næst efter mig selv 😉

Jeg kan hjælpe dig med at forene det krops-følte med sindet/tanker. En psykoterapeut kan hjælpe dig med at få øje på dine styrker, give dig mod til at finde din vej her i livet ved at sætte ord på det der bremser dig i dit liv. Det du aldrig taler om eller siger højt. Kan hjælpe dig til at handle på det du føler, mere end det du tænker. Tanker er kun tanker, ikke virkelighed.

Bestil en tid her

Følg med her

© Bodil Thing 2022. All rights reserved www.bodilthing.dk.