Dig og din sjælskraft

Dig og din sjælskraft

Sjælen er ren værens tilstand.

En tilstand uden regler, frygt og angst, overbevisninger, begrænsninger, kontrol, fejl og mangler.

Du ér bare.
Føler glæde.
Frihed.
Lethed og kærlighed.

Fred begynder altid inde i dig selv først.

Det handler ikke om de andre…

Vi kommer til verden umiddelbare, fine, fyldt med intuition og kærlighed.

Møder vi udfordringer som gør at vi må “kæmpe” – “flygte” – eller “spille død” – er det vigtigt at forstå, du mister ALDRIG din sjælskvalitet. Heller ikke selvom det føles sådan, eller føles som om den er langt væk. 

Det er den ikke. 

Men bevægelsen ligger i at, vi kan blive væk fra os selv og føle at det bliver svært at leve det liv du så tydelig ser kunnet have været, men har mistet troen på, pga omkringliggende omstændigheder, livshæmmende overbevisninger og forestillinger.

Hvordan slipper og accepterer du det du ikke selv kan styre. Vigtig er det at kigge på selvværdet, selvtilliden for at opretholde og holde fokus på egne indre værdier, det som er rigtigt for dig, dermed bevarer du din selvrespekt og troen på dig selv.

Det handler derfor om at få øje på det der nærer dig, det der giver din krop glæde, styrke, ro og fred indeni, det der får smilet tilbage både i det indre og i det ydre … vejen til at genfinde din sjælsfred. 

Der er mange måder at finde tilbage til sjælefred… gå en tur i naturen, sid ved vandet,  kram et træ, sund kost, musik, dans, meditation, tal med nogen du holder af, udtryk din kreativitet, dyrk stilheden 10 min hver dag.

Den kan også findes ved at have den umiddelbare nære sjælelige samtale med et menneske som ser dig i øjenhøjde. Ser dit potentiale. Ser dit lys. Og ser og mærker din sjæl.

Jeg kan hjælpe dig med at genfinde dig selv og din sjælskraft.

Det kan være gennem personlig udviklingssamtaler eller en kortlæsning hvor du kan få svar på det du ikke lige ser, hører, eller ikke er opmærksom på. Du bliver mere klar på fokus, retning og behov.

En kortlæsning foregår online og varer 45 minutter. Først har vi en kort afklarende samtale over telefon (5-10 minutter), dernæst trækker jeg kortene og så afslutter vi med at have selve læsningen online. 

Pris for en sjælekrafts kortlæsning er 600,-

Bestil en læsning her

Følg med her

© Bodil Thing 2022. All rights reserved www.bodilthing.dk.