Kontakten til dig selv

Kontakten til dig selv

Sjælen er ren værens tilstand.

En tilstand uden regler, frygt og angst, overbevisninger, begrænsninger, kontrol, fejl og mangler.

Du er bare.
Føler glæde.
Frihed.
Lethed og kærlighed.

Fred begynder altid inde i dig selv først.

Det handler ikke om de andre…

Vi kommer til verden umiddelbare, fine, fyldt med intuition og kærlighed.

Møder vi udfordringer som gør at vi må “kæmpe” – “flygte” – eller “spille død” – er det vigtigt at forstå, du mister ALDRIG din sjælskvalitet. Heller ikke føles sådan, eller føles som den er langt væk. 

Det er den ikke. 

Men bevægelsen ligger i at, vi kan blive væk fra os selv og føle, at det bliver svært at leve det liv du så tydeligt ser kunne have været, men har mistet troen på, pga. omkringliggende omstændigheder, livshæmmende overbevisninger og forestillinger.

Hvordan slipper og accepterer du det du ikke selv kan styre. Vigtig er det at kigge på selvværdet, selvtilliden for at opretholde og holde fokus på egne indre værdier, det som er rigtigt for dig, dermed bevarer du din selvrespekt og troen på dig selv.

Det handler derfor om at få øje på det der nærmere dig, det der giver din krop glæde, styrke, ro og fred indeni, det der får smilet tilbage både i det indre og i det ydre … vejen til at genfinde din sjælsfred. 

Måder du selv kan prøve at finde sjælefred… træk vejret dybt ind gennem næsen – pust langsom ud gennem munden ( 3-5 x giv så slip og prøv at være med de tanker som passerer, uden at gøre noget ved dem, det er kun tanker ), gå en tur i naturen, sid ved vandet, kram et træ, sund kost, musik, dans, meditation, tal med nogen du holder af, udtryk din kreativitet, dyrk stilheden 10 min hver dag.  

Kan du ikke selv finde freden, så tøv ikke med at booke en samtale eller tilmelde dig dette kursus

“Gi Slip – træd ind i livet” 

“Gi` slip – træd ind i livet” er et lørdagskursus ( max 4 deltagere) hvor vi kigger på det ”at få øje på dig selv”, mærke hvad det er der rører sig i dig – din intuition.
Du lærer hvorfor det nu er tid til at give slip – og leve det liv du så meget ønsker at være en del af – det lever du lige nu kun står og kigger på, men ikke tillader at være en del af… pga. angst, ”ikke god nok” følelsen, manglende selvtillid/selvværd, skam og meget andet…
 
Du lære om:
Nervesystemet
0-20 års prægninger/kodninger af primære omsorgsgiver, lærer, arbejdsgiver, venner eller kærester – hvordan dine forskellige personligheder/skygger opstår.
Kroppens fortællinger
Følelser og fysiske mærkninger – Hvordan du kan skade dig selv via undertrykkelse af følelser, selvbebrejdelse, vrede…. som så kan lede til angst, stress, div. tidligere for misbrug og selvskade.
Grænsesætning
Balance i sind og krop. Hvordan du fremover kan bruge dine oplevede erfaringer, chok, traumer og fysiske lidelser som positiv guide i dit liv – og få det liv du drømmer om.
 
Skriv endelig hvis du har spørgsmål, jeg tager gerne en uforpligtende samtale med dig, hvor vi finder ud af om kurset matcher dine udfordringer samt forventninger.

Bestil en samtale,

kursus

 eller event her!

Følg med her

© Bodil Thing 2022. All rights reserved www.bodilthing.dk.